Det kvinner vil ha det menn vil ha til å

det kvinner vil ha det menn vil ha til å

DET kvinner VIL HA, DET menn VIL HA Sammen Det kvinner vil ha, det menn vil ha - den nye forskningen Det kvinner vil ha, det menn vil ha -, nettbokhandel Det kvinner vil ha, og menn vil ha gir de et unikt innblikk i den revolusjonere forskingen om hvordan man kan oppnå lykke for kvinner og menn, ved å se på mannen som den avgjørende faktor. Forskingen avslører at det er mannen som avgjør om et forhold er velfungerende eller. "Det kvinner vil ha, det menn vil ha - den nye forskningen om nøkkelen DET kvinner VIL HA, DET menn VIL HA Sammen Det kvinner vil ha, det menn vil ha - den nye forskningen Det kvinner vil ha, det menn vil ha -, nettbokhandel Det kvinner vil ha, og menn vil ha gir de et unikt innblikk i den revolusjonere forskingen om hvordan man kan oppnå lykke for kvinner og menn, ved å se på mannen som den avgjørende faktor. Forskingen avslører at det er mannen som avgjør om et forhold er velfungerende eller. "Det kvinner vil ha, det menn vil ha - den nye forskningen om nøkkelen til lykke hos begge" av John. Gottman - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Det kvinner vil ha, det menn vil ha Norli Hvorfor menn kun vil ha sex og damer ikke vil date Gottman er tilbake, og denne gangen har han svaret på historiens best bevarte hemmelighet: «Hva er det kvinner egentlig vil ha?» «Det kvinner vil ha, det menn vil ha» gir deg en unik innsikt i den revolusjonerende forskningen om hvordan man kan oppnå lykke hos. Forskningen avslører nemlig at det er mannen som avgjør om et forhold er velfungerende eller ikke. Kvinner og menn driver hverandre fra vettet stadig vekk, særlig i dating. Menn sliter med å forstå kvinner, og vice versa.

Det kvinner vil: Det kvinner vil ha det menn vil ha til å

Det koster for mye resursser for henne å bli gravid med en som ikke hjelper henne med å bære frem og oppdra barnet. Begrepet billigstammer forøvrig fra gamle skikker, der en kvinne som ikke var jomfru ville være mye billigere i medgift. Hvis mannen virkelig forstår sin kvinne og imøteser hennes behov, vil han oppleve færre krangler og mer (og bedre) sex. Dermed vil moderne kvinner være forsiktige med menn som ikke virker å ha genuine følelser for henne, eller som ikke virker istand til å forsvare henne. Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk! det kvinner vil ha det menn vil ha til å

Det kvinner vil: Det kvinner vil ha det menn vil ha til å

Det har forskere ved Yale Elite University kommet frem til i en ny studie, skriver. Dette innebærer at hun ikke lar seg sjarmere av andre menn, noe han sjekker ved å teste hvor lett hun blir sjarmert! «Ikke noe press, gentlemenn, men denne boka kan støtte dere på veien til å lede oss kvinner til frelse og harmoni.

Det kvinner vil ha det menn vil ha til å - Det kvinner vil

At mannen er kjærestemateriale, dvs at han ikke er tett i nøtta, klarer å fø seg selv, at han generelt klarer å passe på seg selv gjennom livet, og samtidig vil bidra positivt til et evt samliv. Kvinne søker alfahann, kvinner er evolusjonært opplært i å velge en alfahann som har lav sannsynlighet for å forlate henne etter hun er gravid, samtidig som han kan forsvare og hjelpe henne og et barn. Evolusjonært sett vil hun være sjanseløs på egenhånd med et barn, mot fysiske trusler. Hun vet instinktivt at en del menn vil gjerne sette barn på henne uten å hjelpe henne etterpå, så hun legger mye krefter i å finne ut om han vil bli værende med henne og et evt barn.

Om det kvinner vil ha det menn vil ha til å

Vis alle innlegg av det kvinner vil ha det menn vil ha til å →

En Kommentar på “Det kvinner vil ha det menn vil ha til å”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *