Stine marie paradise damer som puler

Hun har flere venninner som har fått barn. Jeg bestemte meg fort for å ringe ei venninne, slik at jeg hadde noen på tråden dersom det skulle skje noe. Rart å se seg selv. Hun tror ikke han vil skamme seg eller hate henne av den grunn. Jeg måtte klippe av en del av miniskjørtet. «Paradise Hotel realityprogrammet på TV3 der en gjeng unge mennesker blir plassert på luksushotell i Mexico. Stine-Marie Lothe Svendsen fra Bjugn så den første episoden sammen med resten av deltakerne under en premierefest i Oslo. Men øverst på bloggen hennes heter det: It's my life, let me live. Der kom det fram at hun kunne tenke seg å ha trekant med samme kjønn. Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om hva andre mener om meg.

Stine marie paradise damer som puler - Nakene Norske

Testen var negativ, men da hun tok en ny test noen dager senere, viste det seg at hun var gravid likevel. Foto: foto: Astrid Waller PS: Visste du at BarniMagens jordmor også har vært med på reality-tv? Stine Marie visste også godt hva hun gikk til da hun meldte seg på andre sesong. Alt hun puttet i munnen, kom ut igjen i løpet av fem minutter. Det lar seg ikke kombinere med familieliv, mener hun.

Stine-Marie: - Lærte: Stine marie paradise damer som puler

Tatovert bikini-linje Med tårer i øynene finner Stine Marie fram et dikt en leser sendte henne som trøst i den kvalmeste perioden. Hun syntes det virket fristende å slippe den norske vinteren. Om noen skulle finne på å kalle meg «hore klarer jeg å være mer likegyldig nå enn jeg ville vært for ett år siden. Hun festet, koste seg og stine marie paradise damer som puler havnet i intriger. Foto: foto: Astrid Waller - Selv var jeg nok ikke så flink til å ta vare på dem da de fikk unger, men nå er de der for meg, sier Stine Marie. Jeg trenger jo ikke drikke for å ha det gøy. Stine Marie erklærte seg bifil i flere intervjuer, men ikke lenge etter at hun kom hjem fra Mexico, møtte hun han som skulle bli faren til barnet hun er i ferd med å bære fram. Bare moren og sjefen visste hva hun holdt på med. Grep tak i rumpa, det skulle likevel ikke stoppe der. Mange av leserne gleder seg med henne, kjæresten og den lille gutten i magen, men noen velger å komme med kritikk. Likevel klarte han å få tak i det, og ringte meg opptil flere ganger. Om noen skulle finne på å kalle meg hore, klarer jeg å være mer likegyldig. Der sto han og ventet på meg, og spør om jeg skal snakke lenge i telefonen.

Om stine marie paradise damer som puler

Vis alle innlegg av stine marie paradise damer som puler →

En Kommentar på “Stine marie paradise damer som puler”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *