Naturlige pupper marianne aulie naken

naturlige pupper marianne aulie naken

22.10 på. En sak i «God kveld Norge» padlet Aulie splitter naken på et av sine bilder. Buntet med grønnsaker er plassert over hennes edlere deler. Kunstneren sier selv at hun alltid avslutter arbeidet med bildene ved å vaske dem i årgangssjampanje. «Nå er det krig, lad den organiske gulroten; sprut skriver kunstneren. Under påskriften «Nå er det krig, lad den organiske gulroten; sprut» har kunstneren lagt ut et bilde av seg selv med kun gulrøtter som dekker til kroppen på sin Twitter-profil. Her finner du flere kjendisnyheter.

Naturlige pupper marianne aulie naken - Marianne

Hun har blant annet malt en rekke store, fargerike og ekspressive bilder av klovner, men også andre motiver. Les også: Angrer på silikonpuppene, les også: Her glipper puppen, les også: Opererte hele kroppen. Her er nettsiden til Marianne Aulies kunstprosjekt «Hippiemus» (TV 2 er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne liker). Mariannes utstilling «Hippiemus» blir hennes siste utstilling på Galleri Sand i Oslo før hun setter kursen mot USA sammen med Sand-brødrene for å åpne galleri i et av New Yorks mest fasjonable strøk. Marianne synes det er helt naturlig å være naken. naturlige pupper marianne aulie naken

Videos

Solo mastubation marianne partie. naturlige pupper marianne aulie naken

Se naken -stuntet: Naturlige pupper marianne aulie naken

Foreløpig har det ikke lyktes «God kveld Norge» å komme i kontakt med Aulie mandag for en kommentar til hennes siste stunt, og heller ikke kollega Aune Sand har vært tilgjengelig for kommentar. Så nå er det da altså musa til Marianne Aulie som skal gjøres norgesberømt, sa Aune til «God kveld Norge». Den omstridte klovnekunstneren Marianne Aulie var i fokus for ei tid siden da hun navnga to kjendiser som hun mener har voldtatt henne på direkten i et radioprogram i fjor. Flytter: Marianne Aulie flytter snart til New York. Nå har Marianne gjort det igjen.

Om naturlige pupper marianne aulie naken

Vis alle innlegg av naturlige pupper marianne aulie naken →

En Kommentar på “Naturlige pupper marianne aulie naken”

  1. TV2: Aulie med nytt naken-stunt. «Nå er det krig, lad. Se det vågale bildet!.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *